Bejelentés


Fecskefészek Családi Bölcsőde Eger belvárosában csendes környezetben


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Mi a családi bölcsőde?
családi napközi
Sok édesanya számára fontos kérdés, hogy a gyermekével töltött első hónapok, évek után talál-e gyermeke számára olyan biztonságos helyet, befogadó közösséget, megbízható intézményt, ahol nyugodtan hagyhatja őt arra az időre, amíg dolgozik, tanul, munkát keres vagy ügyes-bajos dolgait intézi. Ezekre az igényekre a legjobb alternatívát a családi bölcsőde kínálja, amelyek számos országban már évtizedek óta működnek. Mi 2010-ben nyitottuk meg családi napközinket.

A miénk, a Fecskefészek a szó eredeti és legjobb értelmében vett családi bölcsőde, hiszen saját családi házunkban nyitottuk, és azt tettük alkalmassá a „kis fecskék” fogadására. A bölcsőde vezetője háromgyermekes édesanya.

.

A kis létszám lehetővé teszi a gyermekre szabott foglalkozást és törődést, és számukra is könnyebb a beszokás életük első közösségébe, ahol a szülők már nincsenek jelen. A napirendet a gyermekek szükségleteinek megfelelően alakítottuk ki, az étlapot is az 1-4 éves korosztály számára szükséges és nekik megfelelő ételekből állítjuk össze.

.

Előzetes (telefonos) egyeztetést követően szeretettel várjuk a családi bölcsőde iránt érdeklődő gyermekeket és szüleiket.

Szauerné Höller Timea - a családi bölcsőde vezetője


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!